TRANSPORT GRATUIT  in toata tara la orice comanda depaseste 250 lei cu TVA, exceptie fac localitatile ce nu se afla in aria de acoperire URGENT CURIER.

TRANSPORT GRATUIT  in Bucuresti  la orice comanda ce depaseste 250 lei cu TVA.

In cazul in care nu va incadrati in promotia de mai sus, costul transportului este 15 LEI, indiferent de greutate sau locatie, exceptie facand localitatile ce nu se afla in aria de acoperire URGENT CURIER .

NU lucram cu Posta Romana

Livrare

Marfa se trimite prin curier rapid cu livrare in termen de 2-3 zile pentru produsele aflate in stoc.
In cazul in care unu lsau maimulte produse din comanda dvs. nu se afla in depozitul nostru, termenul de livrareva este comunicat telefonic de catre unul din agentii nostri.


Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile lucratoare de la primire farapenalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi curier cu care s-a facut expedierea. Din suma restituita in urma returnarii se retin cheltuielile de transport. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta semne de uzura, este in ambalajul original, cu etichetele intacte, si insotit de factura cu care a fost achizitionat.
Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de max. 10 de zile de la returnare acoletului, prin mandat postal sau virament bancar.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa de email office.beautypoint@gmail.com in termen 48 ore de la primire.
Trimitet icoletul la adresa: Str. Azurului, sector.6, Bucuresti