Cum Comand

Bine ați venit pe magazinul nostru Beautypoint.ro. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0746643567sau printr-un mail la office.beautypoint@gmail.com. Vă vom răspunde cat de repede putem.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionati automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continuati cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Pasul urmator. In cazul in care sunteti client nou, va recomandam sa creati un cont nou, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. Insa, pentru finalizarea comenzii nu este necesar sa creati un cont nou.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda bifati optiunea Am citit si sunt de acord cu termenii & conditiile si apoi apasati pe butonul Plaseaza comanda. Puteti folosi campul Mentiuni, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa plasarea comenzii, veti primi pe email-ul indicat de dvs. un mesaj de confirmare (verificati inclusiv folderul SPAM) prin care sunteti instiintati despre procesarea comenzii. In momentul in care comanda a fost procesata si plasata curierului pentru livrare, veti primi inca un email de confirmare ce va contine si informatiile cu privire la numarul AWB al coletului dvs. Din acel moment, in maxim 24/48 de ore lucratoare, produsele vor ajunge la dumneavoastra.